PRINCE2
-
311 pytań
- /
-
383 odpowiedzi
- /
- Lider kategorii @ Łukasz_Szacherski

- @ Wojciech_Goliński
- Opiekun merytoryczny Altkom Akademia
-
1
-
0
-
1
Pytania egzaminacyjne Prince 2
Witam,
czy można podesłać aktualne linki do przykładowych pytań egzaminacyjnych Prince 2.
Te znajdujące się w jednym z Państwa postów są już niekatywne.
Pozdrawiam,
Michał Brodzik

-
1
-
0
-
1
Przygotowanie do egzaminu PRINCE2 Foundation
Podane przez Państwa linki z materiałami przygotowującymi do egzaminu PRINCE2 Foundation są nieaktualne. Czy mogę prosić o ich aktualizację?

-
0
-
0
-
1
Gdzie można zakupić w dobrej cenie podręcznik PRINCE2 - Skuteczne Zarządzanie Projektami
Mam na myśli podręcznik w dobrej cenie - może być używany.

-
1
-
1
-
1
PRINCE2 Practitioner - przykładowe testy
Proszę o informację, gdzie można znaleźć przykładowe testy do PRINCE2 Practitioner? Chodzi o pytania próbne na egzamin PRINCE2 Practitioner.

-
1
-
0
-
1
Product vs Output
Witajcie.
Uczestniczyłam w szkoleniu PRINCE2 Foundation w języku polskim. Dostaliśmy tam informację, iż słowu produkt odpowiada angielskie pojęcie output. Jakie polskie słowo odpowiada więc słowu product i jakie ma znaczenie?
Dziękuję.

-
2
-
7
-
1
PRINCE2 - Czy dopuszczalne jest powołanie dwóch bibliotekarzy
Czy dopuszczalne jest powołanie dwóch bibliotekarzy? Chodzi tu o sytuację, gdy każda ze stron projektu powołuje własnego bibliotekarza. Rozdzielając odpowiedzialność, można by przyjąć, że bibliotekarz po stronie Wykonawcy zajmuje się ...

-
0
-
5
-
21
Notacja do zapisu procesów biznesowych
Jak lepiej opisywać proces biznesowy tekstowo, czy graficznie, która metoda jest lepsza z punktu widzenia stopnia zrozumienia przez osoby je czytające?
Z punktu widzenia zespołów realizujących zadania pewnie graficzna, ale z ...

-
2
-
7
-
58
PRINCE2 a PMI - od czego warto zacząć karierę Project Managera
Moi Drodzy, chciałbym, abyście podzielili się swoją wiedzą i przemyśleniami na temat ścieżki kariery PM'a. Poniżej kilka fundamentalnych w mojej ocenie pytań dotyczących etapów rozwoju w kierunku zarządzania projektami.
1. Od ...

-
2
-
2
-
109
Interesariusze projektu - dobór, charakterystyka i wpływ na Projekt
Próbuję ustalić wszystkich możliwych interesariuszy projektu, wraz z ich charakterystyką, rolą w projekcie, jak i wzajemnym wpływem.
Pominę najważniejszych i oczywistych w projekcie Sponsor, Użytkownik, Dostawca. Zastanawiam się nad opisaniem:
- osób, które ...